Alla inlägg under februari 2014

Av Emilia Björnberg - 15 februari 2014 23:34

Hey now i talk a little about the fooo. There is a giant great band who write lets sing other people's songs. So I thought having a little competition you'll see what the price will be but the one who knows most about the fooo get a prize. Question number one who is them boyband for
two what is Felix mobile number I have it but I'll check where you can three of the boys' mother who tend to comb out his four may Felix spanish five can be learned German.
Good luck hope you can questions be seen.Hej nu tänkte jag prata lite om the fooo. Det är ett jätte bra band som skriver låter sjunger andras låtar. Så jag tänkte ha en liten tävling ni får se vad priset blir men den som kan mest om the fooo får ett pris. Fråga nummer ett vem är dem pojkband för
två vad är Felix mobilnummer jag har det men jag kollar fall ni kan tre vem av killarnas mamma brukar kämma ut han fyra kan Felix spanska fem kan Omar tyska.
Lycka till hoppas ni kan frågorna ses.Jag skrev på engelska för att alla ska kunda förstå och på svenska för dem som inte kan engelska.


I wrote in English for all to understand and kunda in Swedish for those who do not know English.

ANNONS
Av Emilia Björnberg - 15 februari 2014 23:28

Svenska: Hej! Har precis kollat på några av era frågor och jag gillar verkligen att ni frågar saker och kommenterar det betyder väldigt mycket för mig. 


Engelska: Hey just checked on some of your questions and I really like that you ask things and commenting it means the world time much to me.


Finska: Hei vain tarkastetaan joihinkin kysymyksiin ja pidän todella, että pyydät asioita ja kommentoi se merkitsee maailman aika paljon minulle.


Polska: Hej tylko sprawdzić na niektóre pytania i bardzo lubię, że pytasz rzeczy i komentując to oznacza czas świat wiele do mnie.


Serbiska: Хеј само проверени на нека од ваших питања и ја заиста волим да питате ствари и коментаришући то значи у свету време много ми.


Tyska: Hey nur auf einige Ihrer Fragen überprüft und Ich mag, dass Sie Dinge zu fragen und kommentieren es bedeutet, die Welt zu viel Zeit für mich.


Ryska: Эй только что проверил на некоторые ваши вопросы, и я действительно хотел, чтобы вы попросили вещи и комментируя это означает, мировое время много значит для меня.


Spanska: Hey acabo de comprobar en algunas de sus preguntas y me gusta mucho que le preguntas cosas y comentando que significa el tiempo del mundo tanto para mí.


ANNONS
Av Emilia Björnberg - 15 februari 2014 23:15

Era frågor svarar på några av dem sen tar jag en del 2 någon annan dag tex imorgon eller lite senare får se.
!. Gillar du justin bieber?


Svar: Lite
2. Kan du ljulla?


Svar: Jap
3. Vad heter du?


Svar: Emilia
4. Hur många skyskon har du?


Svar: En från pappas sida och tre från mammas sida så alltså fyra st.
5. Hur gammal är dn mamma?


Svar: 34
6. Hur gammal är din pappa?


Svar: 367. Vad har du för hårfärg?


Svar: Halva blont och halva brunt. Längst ner har jag blont och uppe i håret har jag brunt vid hårboten till öronen är det brunt och rästen blont.8. Favorit djur? 


Svar: Hund , Marsvin och Hamster9. Vilken skola går du på? 


Svar: Gustav adolfskolan
10.Favorit mat?


Svar: Tacos11. Har du några allergier?


Svar: Jap 13 st plus känslig mot en så 14st12. Vad heter din katt?


Svar: Kosmo. Det är en kille.
13: Bor du i Sverige?


Svar: Jap14. Gillar du suchi?


Svar: Nep jag hatar det förlåt om ni gillar det men det gör inte jag.Tack för mig hoppas ni gillar detta inlägget. Ha en fortsatt trevligt lov.


Av Emilia Björnberg - 15 februari 2014 23:07

Hej! På måndag börjar skolan igen men det är roligt och få träffa sina vänner men inte att jobba vi har speciella dagar på måndag tisdag och onsdag men sen på torsdag och fredag har vi vandliga lektionener igen (trist). Jag hoppas ert lov har varit bra det har min i alla fall. Jag har varit hos pappa en helg och rästen av lovet har jag varit med vänner. Min bästis hon kom och hälsde på hos mig och hon sovde över från tisdag till fredag och vi har inte träffas på ca 2 år och lite mer. Så det var roligt och träffa henne igen. Vi har inte träffas på så länge för hon har flyttat hon borinte där jag bor längre hon bor på ett annat ställe eller ingen av oss bor kvar där vi bodde innan men i alla fall det var jätte roligt. Vi åkte in till stan och shoppade massa saker kollade runt lite i olika affärer och massa mer saker. Hoppas jag och hon träffas igen saknar henne redan och hon åkte hem igår för idag är det lördag den 15 februari 2014 23:15. Kollar på film kommentera gärna vad ni har gjort på lovet skulle vara jätte kul ses hejdå.

Av Emilia Björnberg - 9 februari 2014 08:24

Hej God morgon. Det börjarde med att jag väkdes av min lillebror som är några månader (5 månader). Jag är hemma hos pappa och jag ska åka hem till mamma idag. Jag tycker det är roligt att vara hemma hos pappa. Eftersom att jag inte träffar han så ofta hellre för mina föräldrar är ju skillda och jag bor hemma hos mamma på hel tid. Men idag ska jag åka hem till mamma och det kommer också bli roligt men tråkigt att lämna pappa förstås. Hoppas ni har sovit gott det har inte jag för min lillebror har skrikit hela natten nästa hela natten och igår natt också kommentera gärna.

Av Emilia Björnberg - 8 februari 2014 10:17

Hej förlåt lm jag inte har skrivit så mycket det har varit väldigt mycket jag har varit med mina vänner och vi går i skolan sent nu men vi har lov till måndag 17 februari och idag är det den 8 februari lördag så jag kan skriva mera då. Men jag ska låva att skriva blogg även om jag är hemma hos en kompis eller är med någon jag låvar det. Ska försöka skriva mera. Och varje inlägg jag gör ska jag försöka skriva långt inlägg. Jag hoppas det inte blir jobbigt att läsa kommentera i såna fall kram

Av Emilia Björnberg - 1 februari 2014 08:59

Hej förlåt om vi skriver så tidigt med det är för att hon ska till Ullared idag klockan 11:00. Jag sover över hos en kompis och dwt är jätte roligt. När jag kommer hem ska jag kolla på film och kommentera gärna vilken film ni vill att jag ska kolla på för jag vet inte riktigt själv just nu. Sen ska jag dricka lite cola och äta lite godis till filmen det gjorde jag och min kompis också igår jag får inte skriva hennes namn här. Sen var vi i stan igår och shoppade lite. Vi han aldrig shoppa så mycket för att min lillebror han ställde till problem så jag blev sen men det började med att jag missade bussen och sen frågade jag mamma fall hon kunde köra mig för det gick ingen mer buss men problemet var att min lillebror bror hade bara försvunit så vi fick leta men i alla fall vi var framme klockan kvart i sex och stan stängde klockan sju så jag köpte eos och en morgonrock fast en sådan tun genomskinlig morgonrock kommer ta kort på det. Och en sak till den är jätte stor så ni vet för det finns inte min storlek och sen var det den sista. Det är storlek 46 och jag har storlek 32 -34 så den är väldigt stor ni kanske inte ser det på bilden sen men skit i. Och hon köpte en mössa där det står home girl på och en slags flis tröja fast en vanlig tröja det är jätte svårt att förklara men jag kommer bara ta kort på mina saker efter som hennes saker ligger inte i detta rummet och hon orkar inte hämta det så ja hoppas ni gillar detta inlägget och alla inlägg förstår men ses hejdå :).

En rosa eos kan ta kort så ni får se hur den ser ut i burken. Ps: Eos är läppbalsam jag skrev det för er som kanske inte visste det.

Det är jättebra mjukar upp läpparna super bra.

Det är en sådan jag menade.

SuperEmilia

Fråga mig

88 besvarade frågor

Sök i bloggen

Följ bloggen

Följ Emilia Björnberg med Blogkeen
Följ Emilia Björnberg med Bloglovin'

Omröstning

Hur ofta är ni inne och kollar på min blogg.
 24/7
 Flera gånger per dag
 Första gången
 Lite då och då
 Varje vecka
 Flera gånger i veckan
 Hela tiden
 Såg den precis
 Gämmt
 Ibland
 Nästan aldrig
 Sitter på natten och läser den
 Sitter i skolan och läser den hela tiden.

Presentation


Hej! Jag är så sjukt tacksam att det är så många som läser den tack så jätte mycket. Ni är en del av mitt liv hela bloggen är mitt liv så tack igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

RSS

Emilia

Hej jag hoppas ni gillar min blogg jag blir jätte glad om ni kommenterar min blogg eller skickar frågor eller röstar det är många som gör det och tack så jätte mycket till er som gör det och läser min blogg jag uppskattar det värkligen.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

SuperEmilia

Hej ni som läser och gillar och kommenterar röstar och även fråga mig frågor tack så jätte mycket hoppas ni gillar / älskar min blogg. Jag är inte bara en bloggare jag läser andrar med så kom igen och fråga mig frågor och kommentera.

Hej! Välkommen till min blogg!!

Hej! Och välkomna till min blogg jag hoppas att ni tycker om det och sprider min blogg så hörs vi Kram Emilia <3

Hej! Och välkomna till min blogg.

Min blogg:

Hej! Vad roligt att du kikade in här. Välkomna till min blogg.

Jag är en tjej på 13 år som fyller 14 år som älskar att blogga och dansa.

Här på min blogg skriver jag om mobbning smink livet osv.

Jag har även skapat ett eget pogram på min blogg som heter

Vrf är det så?

Det handlar om allt möjligt jag skriver om kill problem , familje problem mobbning , Liseberg , Semester osv.

Jag är en sådan tjej som aldrig kan vara tyst när jag är hemma eller med mina vänner efter skolan eller bara på fridtiden.

Jag kan aldrig sitta still jag måste alltid hålla på med något.

 Hoppas att ni kommer att trivas här på min blogg så hörs vi.

Jag kommer även att ta hand om er här försöker svara på alla frågor.

Hoppas ni trivs hör så hörs vi senare hejdå.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se